Categorie:AT1975: verschil tussen versies

Uit ArchiefWiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Deze categorie bevat een beperkt aantal lemma's, overgenomen uit de Archivistische Terminologie uit 1975, voor zover deze niet in de [[Nederlandse Archiefterminologie]...')
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
Deze categorie bevat een beperkt aantal lemma's, overgenomen uit de Archivistische Terminologie uit 1975, voor zover deze niet in de [[Nederlandse Archiefterminologie]] voorkomen. Voor meer informatie over deze terminologie, lees het lemma [[Archivistische terminologie]].
+
Deze categorie bevat een beperkt aantal lemma's, overgenomen uit de '''Archivistische Terminologie''' uit 1975, voor zover deze niet in de [[Nederlandse Archiefterminologie]] voorkomen. Voor meer informatie over deze terminologie, lees het lemma [[Archivistische terminologie]].
  
 
[[Categorie:Terminologie]]
 
[[Categorie:Terminologie]]

Huidige versie van 14 mrt 2011 om 22:25

Deze categorie bevat een beperkt aantal lemma's, overgenomen uit de Archivistische Terminologie uit 1975, voor zover deze niet in de Nederlandse Archiefterminologie voorkomen. Voor meer informatie over deze terminologie, lees het lemma Archivistische terminologie.