Bewerken van Categorie:Bouwexpertise

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

This page supports semantic in-text annotations (e.g. "[[Is specified as::World Heritage Site]]") to build structured and queryable content provided by Semantic MediaWiki. For a comprehensive description on how to use annotations or the #ask parser function, please have a look at the getting started, in-text annotation, or inline queries help pages.

Huidige versie Uw tekst
Regel 9: Regel 9:
 
Doen jullie mee? Registreer je voor de archiefwiki en meld je aan (de aanmelding voor Archief 2.0 alleen is niet voldoende) en ga aan de slag.  
 
Doen jullie mee? Registreer je voor de archiefwiki en meld je aan (de aanmelding voor Archief 2.0 alleen is niet voldoende) en ga aan de slag.  
  
Hoe? Als je bent geregistreerd voor de wiki en aangemeld, klik je boven deze pagina op de tab "bewerken" en dan zie je hieronder hoe ik een verwijzing naar mijn pagina maakte. Maak ook zo'n verwijzing (scrol vervolgens helemaal naar beneden, daar staat de knop om de pagina op te slaan) en klik dan in de normale setting op jouw verwijzing. Je krijgt dan: deze pagina is leeg, tuurlijk, maar je kunt meteen bewerken en vullen. Vergeet niet elke keer de knop opslaan (onderaan) aan te klikken. Door aanvinken van bouwexpertise in de lange lijst van categorieën die je onderweg tegenkomt, kun je je pagina opnemen in de inhoudsopgave.
+
Hoe? Als je bent geregistreerd voor de wiki en aangemeld, klik je boven deze pagina op de tab "bewerken" en dan zie je hieronder hoe ik een verwijzing naar mijn pagina maakte. Maak ook zo'n verwijzing (scrol helemaal naar beneden, daar staat de knop pagina opslaan) en klik dan in de normale setting op jouw verwijzing. Je krijgt dan: deze pagina is leeg, tuurlijk, maar je kunt meteen bewerken en vullen.  
  
 
De volgorde is dus andersom dan men zou kunnen verwachten: eerst een verwijzing maken, aanklikken en je krijgt een lege pagina.  
 
De volgorde is dus andersom dan men zou kunnen verwachten: eerst een verwijzing maken, aanklikken en je krijgt een lege pagina.  

Let op: alle bijdragen aan ArchiefWiki worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen (zie ArchiefWiki:Auteursrechten voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor "Pagina opslaan".
Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf hebt geschreven of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)