Categorie:Bouwexpertise

Uit ArchiefWiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoe bouw ik een archiefgebouw?

  • 1 bouw een betonnen doos volgens de Archiefregeling, lees vooraf beslist ook nog het betreffende deel in Archiefbeheer in de praktijk;
  • 2 zet er kasten in;
  • 3 stop het archief er in;

en klaar is Kees, of toch niet?

Niet helemaal, er zijn veel ervaringsfeiten die we willen delen. Dat gaan we hier doen. Doen jullie mee? Registreer je voor de archiefwiki en meld je aan (de aanmelding voor Archief 2.0 alleen is niet voldoende) en ga aan de slag.

Hoe? Als je bent geregistreerd voor de wiki en aangemeld, klik je boven deze pagina op de tab "bewerken" en dan zie je hieronder hoe ik een verwijzing naar mijn pagina maakte. Maak ook zo'n verwijzing (scrol vervolgens helemaal naar beneden, daar staat de knop om de pagina op te slaan) en klik dan in de normale setting op jouw verwijzing. Je krijgt dan: deze pagina is leeg, tuurlijk, maar je kunt meteen bewerken en vullen. Vergeet niet elke keer de knop opslaan (onderaan) aan te klikken. Door aanvinken van bouwexpertise in de lange lijst van categorieën die je onderweg tegenkomt, kun je je pagina opnemen in de inhoudsopgave.

De volgorde is dus andersom dan men zou kunnen verwachten: eerst een verwijzing maken, aanklikken en je krijgt een lege pagina. Hoe hoe simpel kan het zijn (als je het weet).

Gerrit Kouwenhoven, zie mijn ervaringen

Pagina’s in categorie "Bouwexpertise"

Deze categorie bevat de volgende 6 pagina’s, van in totaal 6.