Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoofdpagina

29 bytes verwijderd, 6 jul 2019 17:25
geen bewerkingssamenvatting
Een wiki heeft pas zin als we het samen verder opbouwen. Wij zorgden voor een basis, aan jullie, archivarissen en archiefgebruikers, om er verder mee aan de slag te gaan. Aarzel niet om je steentje bij te dragen en kijk even op de '''[[werklijst]]''' wat er te doen valt!
Wil je meedenken over de ArchiefWiki? Dat kan! Meld je aan bij de [httphttps://wwwkia.archief20pleio.orgnl/groupgroups/view/55796460/archiefwiki ArchiefWiki-groep] op de Archief 2.0-community KIA en participeer in de discussies. We zijn steeds benieuwd naar suggesties en verfrissende ideeën.
== Delen! ==
Je leert als je deelt, ook op de ArchiefWiki. Ieder artikel of pagina kan je delen naar je Facebook, Twitter, Google+ en andere sociale media of e-mail. De nodige links vind je onderaan de zijbalk. Daarnaast kan je met een aantal '''[[zoekgadget|gadgets/widgets]]''' de zoekmachine van de ArchiefWiki toevoegen op je blog, of website, Netvibes of iGoogle.
Alle informatie op deze website valt, tenzij anders vermeld, onder een [http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.nl Creative Commons (BY-SA)] licentie.

Navigatiemenu