Hoofdmenu openen

ZoekgadgetBewerken

Om het zoekgadget van de ArchiefWiki te gebruiken op je site, kun je de onderstaande code gebruiken. Dan komt er een zoekmogelijkheid waarmee je direct in de archiefwiki zoekt.

<a href="http://archiefwiki.org" target="_blank"> <img src=" http://archiefwiki.org/images/c/cf/Logo_archiefwiki.jpg " alt="Logo archiefwiki" border="0" align="centre" /></a></p> <form action="http://archiefwiki.org/wiki/Speciaal:Zoeken" target="_blank" id="searchform"> <input id="searchInput" name="search" type="text" size="30" accesskey="f" value="" /> <input type='submit' name="fulltext" class="searchButton" value="Zoek" /><br /> <font size=1>Deze gadget toevoegen aan je website? Klik dan <a href="http://archiefwiki.org/wiki/Zoekgadget" target="_blank">hier</a>.</font> </form>

Voorbeeld van hoe het zoekgadget eruitziet.

 

Google gadget/widgetBewerken

Er is een variant beschikbaar van het bovenstaande gadget voor igoogle. Daar heb je de optie om het aan je igooglepagina toe te voegen en - rechts - om het gadget ergens in te sluiten.

Via deze link kan je via een aangepaste Google-zoekmachine de ArchiefWiki doorzoeken en deze toevoegen aan je eigen blog, website, Netvibes, etc.