Archiefboy

Uit ArchiefWiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Archiefboy[bewerken]

Archiefboy.jpgArchiefboy2.jpgBundelbeugel.jpg

Dit onverslijtbare hevelapparaat is onmisbaar bij het gebruik van de Bundelbeugels. De Bundelbeugel wordt nog steeds binnen veel bedrijven gebruikt als oprijgsysteem. De schroefjes zijn vaak een onbegrepen accessoire. Terwijl het legen van een ordner met Bundelbeugel in combinatie met de Archiefboy een fluitje van een cent is. Door de hevel, d.m.v. de schroefjes, te verbinden met de Bundelbeugel ontstaat een veilige verbinding voor het uitnemen van de ordnerinhoud. Bovendien blijven alle documenten permanent toegankelijk. Voorzien van ‘levenslange garantie’ verdient de Archiefboy een ereplaats in elk archief.

Stap 1: De voeten van de Archiefboy onder de ordnerinhoud en de hevel op het ordnermechaniek plaatsen. Let op dat de binnenhevel goed in de Archiefboy is geplaatst, namelijk met het knikje meelopend met de buitenhevel.

Stap 2: Inhoud uitlichten door de hevel stevig naar beneden te duwen en de brug omhoog te trekken.

Stap 3: De ordnerinhoud omgekeerd op tafel leggen en de Bundelbeugel aan de hevel schroeven.

Stap 4: De ordnerinhoud overbrengen op de Bundelbeugel door de hevel omlaag te brengen; inhoud omkeren en hevel afschroeven.

Stap 5: Het pakketje bundelen door een label over de pootjes van de Bundelbeugel te schuiven voor het rubriceren van de ordnerinhoud en een verstevigingsstrip ter voorkoming van het uitscheuren van de perforatiegaatjes. Pootjes van de Bundelbeugel ombuigen.