Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoofdpagina

15 bytes toegevoegd, 18 mrt 2010 12:05
Een wiki heeft pas zin als we het samen verder opbouwen. Wij zorgden voor een basis, aan jullie, archivarissen en archiefgebruikers, om er verder mee aan de slag te gaan. Aarzel niet om je steentje bij te dragen:
* Voeg nieuwe termen, een volledig lexicon of links naar anderstalige online termenlijsten toe aan de [http://www.archiefwiki.org/wiki/Categorie:Terminologie Terminologieterminologie].
* Verrijk de artikels door relaties te leggen tussen verschillende termen, ''tag'' ze met een trefwoord, plaats links naar relevante websites of voeg een sprekend voorbeeld toe (want een beeld zegt soms meer dan duizend woorden).
* Discussieer over de terminologische definities en stel alternatieven voor.
* Zet je archiefinstelling of organisatie op de [http://www.archiefwiki.org/wiki/Categorie:Archieven Archievenkaartarchievenkaart]! Vul de bestaande gegevens verder aan of corrigeer ze.
Wil je meedenken over de ArchiefWiki? Dat kan! Meld je aan bij de [http://www.archief20.org/group/archiefwiki ArchiefWiki-groep] op de Archief 2.0-community en participeer in de discussies. We zijn steeds benieuwd naar suggesties en verfrissende ideeën.

Navigatiemenu