Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoofdpagina

712 bytes verwijderd, 13 nov 2010 14:09
geen bewerkingssamenvatting
<div style="border: 1px solid grey; margin: 0pt 1em; padding: 1em; background: rgb(230, 230, 255) none repeat scroll 0% 50%; width: 200px; float: right;">
 
Het gaat al lekker met de deelname aan de '''[[ArchiefWiki Inklopdag]]'''. Doe je ook mee op 6 november?
 
----
 
'''Een initiatief van:'''
== Samen Werkt! ==
Een wiki heeft pas zin als we het samen verder opbouwen. Wij zorgden voor een basis, aan jullie, archivarissen en archiefgebruikers, om er verder mee aan de slag te gaan. Aarzel niet om je steentje bij te dragen:* Voeg nieuwe termen, een volledig lexicon of links naar anderstalige online termenlijsten toe aan de [http://www.archiefwiki.org/wiki/Categorie:Terminologie terminologie].* Verrijk de artikels door relaties te leggen tussen verschillende termen, ''tag'' ze met een trefwoord, plaats links naar relevante websites of voeg een sprekend voorbeeld toe (want een beeld zegt soms meer dan duizend woorden).* Discussieer over de terminologische definities en stel alternatieven voor.* Zet je archiefinstelling of organisatie kijk even op de [http://www.archiefwiki.org/wiki/Categorie:Archieven archievenkaart[werklijst]] wat er te doen valt! Vul de bestaande gegevens verder aan of corrigeer ze.
Wil je meedenken over de ArchiefWiki? Dat kan! Meld je aan bij de [http://www.archief20.org/group/archiefwiki ArchiefWiki-groep] op de Archief 2.0-community en participeer in de discussies. We zijn steeds benieuwd naar suggesties en verfrissende ideeën.

Navigatiemenu