Zoekgadget

Uit ArchiefWiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zoekgadget[bewerken]

Om het zoekgadget van de ArchiefWiki te gebruiken op je site, kun je de onderstaande code gebruiken. Dan komt er een zoekmogelijkheid waarmee je direct in de archiefwiki zoekt.

<a href="http://archiefwiki.org" target="_blank"> <img src=" http://archiefwiki.org/images/c/cf/Logo_archiefwiki.jpg " alt="Logo archiefwiki" border="0" align="centre" /></a></p> <form action="http://archiefwiki.org/wiki/Speciaal:Zoeken" target="_blank" id="searchform"> <input id="searchInput" name="search" type="text" size="30" accesskey="f" value="" /> <input type='submit' name="fulltext" class="searchButton" value="Zoek" /><br /> <font size=1>Deze gadget toevoegen aan je website? Klik dan <a href="http://archiefwiki.org/wiki/Zoekgadget" target="_blank">hier</a>.</font> </form>

Voorbeeld van hoe het zoekgadget eruitziet.

Zoekgadget archiefwiki.jpg

Google gadget/widget[bewerken]

Er is een variant beschikbaar van het bovenstaande gadget voor igoogle. Daar heb je de optie om het aan je igooglepagina toe te voegen en - rechts - om het gadget ergens in te sluiten.

Via deze link kan je via een aangepaste Google-zoekmachine de ArchiefWiki doorzoeken en deze toevoegen aan je eigen blog, website, Netvibes, etc.